Bij ’t stoffe mieke worden geen traditionele naaicursussen  gegeven. Het is een individuele begeleiding (max. 6 cursisten) die stap voor stap leidt tot een knap resultaat. Ook al heb je nog nooit met een naaimachine gewerkt, je leert in je eigen tempo een werkstuk maken.

Er worden naailessen gegeven op (uitgezonderd feestdagen):

    donderdag van 13u00 tot 16u00
    donderdag van 19u30 tot 22u30
    vrijdag van 9u00 tot 12u00     
    vrijdag van 13u00 tot 16u00
    zaterdag van 9u30 tot 12u30 (2-wekelijks)

Het lessengeld omvat gebruik van patroonpapier, snij- en tekenmateriaal, patronenboekjes (Knip, Knippie, La Maison Victor, Fibre Mood, …), strijkijzer,… Koffie, thee en water worden voozien.

Stoffen en fournituren (garen, tussenvoering, ritsen, linten, knopen,…)  zijn niet inbegrepen in de prijs.  Als cursist kies je je favoriete stoffen bij ’t stoffe mieke aan 10% korting (uitgezonderd reeds afgeprijsde stoffen). We raden aan beginners aan om te werken met stoffen uit onze winkel. Zo kunnen we je begeleiden bij het maken van de stofkeuze en de juiste hoeveelheid. Gevorderde cursisten mogen voor bepaalde projecten ook eigen stoffen meebrengen.

Tijdens de les wordt er genoteerd wat je gebruikt qua materialen. Op het einde van de les betaal je voor de materialen die je hebt gebruikt.

Prijzen :       per les = 15 euro.

inschrijven verplicht via info@tstoffemieke.be of 0498/152 157

Je inschrijving is definitief na ontvangst van het lessengeld